Kesytä stressi 5 minuutissa

Ahdistuksesta ja ylikierroksista rauhaan nopeasti ja helposti

Tuntuu, että pää räjähtää - mitä tehdä?

Onko stressi sinunkin ongelmasi? Tuntuuko susta, että vaatimuksia ja kuormitusta sataa joka suunnalta? Ympäristö on täynnä ärsykkeitä ja oma kroppa on kireä kuin viulun kieli. Millä ajalla niitä kierroksia ehtisi laskea?

Tuntuuko sinusta, että
* pinna on kireällä?
* on vaikea keskittyä?
* nukahtaminen on vaikeaa tai heräät ennen kukonlaulua?
* uni on kevyttä koiranunta ja heräät monta kertaa yön aikana?
* olo on "wired but tired" eli samaan aikaan olet kuolemanväsynyt ja sähköjänis?
* haluaisit vain saada olla rauhassa?

Nämä kaikki ovat merkkejä stressistä ja siitä, että kierrokset ovat kroonisesti korkealla. Olen Liisa Korhonen, holistinen univalmentaja ja hengitysvalmentaja. Olen myös entinen krooninen stressaaja ja uneton. Omasta kokemuksestani ja tutkimuksista tiedän, että jatkuva stressi on yksi keskeisimmistä tekijöistä unettomuuden taustalla.


Mutta ei hätää. Tilanne on korjattavissa ja stressi on mahdollista kesyttää! Jos haluat muutosta elämääsi ja kesyttää oman stressisi, tule mukaan Kesytä stressi 5 minuutissa -minivalmennukseen. Ja tiedätkö mitä? Se on yllättävän helppoa ja hauskaa!

Miltä tuntuisi, jos voisit oppia näitä menetelmiä jo ennen juhannusta? Se on täysin mahdollista! Voit sitten rauhassa viettää juhannuksen haluamallasi tavalla joko täysin hiljaisuudessa tai suvun yhteisellä mökillä. Ja sulla on käytössä keinot, joilla voit aina laskea kierroksia ja kesyttää stressin. Miltä kuulostaa?

Tässä minivalmennuksessa opit helppoja, lyhyitä ja hauskoja harjoituksia, joiden avulla voit kesyttää stressin ja laskea kierroksia missä ja milloin vain. Vaikka laiturin nokassa! Voi ehkä kuulostaa yllättävältä, mutta näiden harjoitusten tehosta on paljon myös tieteellistä näyttöä.

Siispä. Et voi menettää mitään, et edes rahaa. :) Sen sijaan voit tehdä itsellesi paljon hyvää tulemalla mukaan.

Tilaamalla minivalmennuksen liityt mytls Himalajan Naurun sähköpostilistalle. Saat joka maanantai Hyvinvointiviestin, jossa on lisää vinkkejä stressin kesyttämiseen, unen tukemiseen luonnonmukaisin keinoin ja palautumiseen. Jos kuitenkin haluat peruuttaa Hyvinvointiviestin, peruuttaminen on helppoa. Jokaisen viestin lopussa on painike, mistä voit poistua listalta. 

 "Liisa! Istuin terassille ja katsoin koko sun minikurssin. Se oli niin ihana! Jäin vain siihen ja tein niitä harjoituksia. Se tempaisi niin mukaansa, että olin aivan että "Hyvänen aika, nyt tämä loppu!". Se on tosi upea. 

Videot on semmoisia napakoita, lyhyitä, mitkä pysty tekemään siinä saman tien. Kaikki, miten ohjasit oli tosi selkeetä ja aivan ihanaa. 

Kertakaikkisen upea minikurssi! Toivon, että jokaikinen ihminen saa sen itselleen, että pääsee tekemään tuon. KIITOS! Ihan mindblowing!" 

Outi Jäppinen

 " Nuo neljän minuutin osiot ovat sopivan mittaiset. Ahaa-elämys tuli nauramisesta ja tehtävälista ja öljyjen käyttö (hyvä idea laimentaa käsiin). 

Puhut sujuvasti ja miellyttävällä äänellä. Alan tekemään näitä harjoituksia. Kiitos!"

Leena Torro

Tiivistelmä minivalmennuksen sisällöstä

Liisa Korhonen

Holistinen SCFA-univalmentaja
Hengitysvalmentaja
Neuropsykiatrinen valmentaja
Gravity Yoga -opettaja
Naurujoogaopettaja
Erityisopettaja