Tälle kurssille ei voi nyt ilmoittautua.

Nuku hyvin, elä täysillä

Avaimet hyviin uniin vaihdevuosissa

UUSI VERKKOKURSSI VAIHDEVUOSI-IKÄISILLE NAISILLE

Haluaisitko nukkua paremmin, vähentää stressiä ja saada hormonisi tasapainoon, jotta voit jälleen nauttia elämästä?

Tällä verkkokurssilla opit optimoimaan uneen vaikuttavien hormonien toiminnan, edistämään mielialaan vaikuttavien välittäjäaineiden eritystä ja aktivoimaan aineenvaihduntasi pienillä elämäntapamuutoksilla ilman lääkkeitä.

Miltä kuulostaisi, jos voisit hallita itse hormonejasi sen sijaan, että ne hallitsevat sinua? Se on mahdollista tämän verkkokurssin avulla!

Oletko kamppaillut univaikeuksien, painonnousun ja matalan mielialan kanssa? Tuntuuko, että motivaatio ja energia ovat kadonneet ja arki maistuu harmaalta? Et ole yksin. Monet vaihdevuosi-ikäiset naiset ovat samassa tilanteessa.

Kolottaa vähän sieltä ja täältä, kehoon kertyy nestettä ja rasvaa ja olo on kaikin puolin tukkoinen. On kuitenkin olemassa ratkaisu, joka voi auttaa sinua palauttamaan elämänilosi ja energiasi!

Saanko esitellä uuden verkkokurssini?
Nuku hyvin, elä täysillä – avaimet hyviin uniin vaihdevuosissa

Tämä neljän viikon mittainen verkkokurssi on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat nukkua paremmin, vähentää stressiä ja löytää uuden elinvoiman. Kurssi on erityisesti yli 40-vuotiaille naisille, jotka ovat huomanneet vaihdevuosien ja stressin tuoneen uusia haasteita nukkumiseen ja arkeen.

Kurssin sisältö

Kurssilla on neljä viikon mittaista moduulia. Saat jokaisessa moduulissa yksinkertaisia elämäntapoihin, ravintoon, liikuntaan, lisäravinteisiin ja stressinhallintaan liittyviä vinkkejä, joiden avulla voit vaikuttaa moduulissa esiteltäviin hormoneihin ja välittäjäaineisiin. Kaikki keinot on helppo ottaa mukaan kiireiseenkin arkeen.

 1. Wake up, it’s a beautiful morning!

Opi tasapainottamaan kortisolia, optimoimaan unihormoni adenosiinia ja lisäämään motivaatiota dopamiinin avulla. Kortisoli on hormonien kuningatar, joka ohjaa monia muita hormoneja ja välittäjäaineita - mutta monella keho erittää sitä liikaa ja väärään aikaan. Opi tukemaan kortisolin luontaista rytmiä, niin muiden hormonien hallinnasta tulee paljon helpomaa.

2. Kesytä mieliteot tasoittamalla verensokeri

Hallitse nälkää ja mielitekoja ymmärtämällä insuliinin, nälkähormoni greliinin ja kylläisyyshormoni leptiinin vaikutukset. Tiesitkö, että univaje lisää greliinin eritystä ja vastaavasti vähentää leptiinin eritystä? Juuri tästä syystä tulee huomaamatta ahmineeksi liikaa ruokaa ja himoitsee suklaata ja muuta makeaa. Älä huoli, kurssilla opit keinoja tasapainottaa tätä.


3. Mielihyvää

 Opit keinoja aktivoida mielihyvähormoni endorfiinia ja naisten omaa voimahormoni oksitosiinia sekä lisätä tervettä energisyyttä noradrenaliinin avulla.

4. Rauhaa iltaan, levollisuutta uneen

Paranna unta aktivoimalla melatoniinia (moni häiritsee tietämättään sen toimintaa),  turvallisuutta ja rentoutta luovaa serotoniinia se rauhoittavaa GABA-välittäjäainetta.

Miksi tämä kurssi on sinulle?

Kärsin itse unettomuudesta 31 vuotta ja löysin lopulta toimivat, luonnonmukaiset keinot tukea unta ja hyvinvointia. Kun sitten tulin vaihdevuosi-ikään, vanhat keinot eivät enää toimineetkaan vaan piti löytää uusia. Silloin täydensin osaamistani kouluttautumalla holistiseksi univalmentajaksi.

Olen myös käynyt useita kursseja naisten hormonitoiminnan optimoimisesta erityisesti vaihdevuosissa. Kaikki muutokset eivät nimittäin johdu estrogeenin vähenemisestä, vaan iän stressin myötä meille voi tulla epätasapainoa moniin eri hormoneihin ja välittäjäaineisiin.

Loin tämän verkkokurssin, jotta sinun ei tarvitse tuhlata vuosia tai edes kuukausia vaan voit oppia jo 4 viikossa vaikuttamaan tärkeimpiin uneen ja aineenvaihduntaan vaikuttaviin hormoneihin sekä mielihyvähormoneihin.

Kurssin hyödyt

 • Parempi Uni: Ymmärrät ja optimoit uneen vaikuttavat hormonit ja välittäjäaineet.
 • Lisää Energiaa ja parempi focus: Palaat elinvoimaiseksi ja motivoituneeksi itseksesi yksinkertaisilla elintapamuutoksilla ja lisäravinteilla. Kun saat hormonit ja välittäjäaineet tasapainoon, aivosumu helpottaa, sinun on helpompi keskittyä ja muistat taas tärkeät asiat.
 • Rauhallinen Mieli: Löydät keinot vähentää stressiä helposti ja nopeasti kiireisenkin arjen keskellä. Kun opit katkaisemaan stressin kierteen ja rauhoittamaan sekä kehon että mielen, tuet samalla unta. Nimittäin yleisin heräilyä aiheuttava tekijä on stressi. 
 • List item four

Miten kurssi toteutetaan?

 • Verkkokurssialusta aukeaa maanantaina 1.7.2024 klo 9.00: Täältä löydät tiiviit videot eri hormoneista ja välittäjäaineista, jotka voi katsoa milloin tahansa. Saat yksinkertaisia, luonnonmukaisia keinoja tukea kyseisen hormonin tai välittäjäaineen toimintaa esim. ruokavalion, liikunnan, elintapojen ja edullisten lisäravinteiden avulla. Voit ottaa vinkit käyttöön osaksi arkeasi välittömästi.

 • Aloitus-Zoom ma 1.7. klo 18.00: Aloitetaan yhteinen matka ja pääset luomaan itsellesi tavoitteet. Lisäksi opit, miksi hormonien ja välittäjäaineiden toiminnan tukeminen on niin tärkeää. Hyvä uutinen on se, että läheskään kaikki vaihdevuosien haasteet eivät johdu estrogeenista. Ja näihin muihin hormoneihin ja välittäjäaineisiin voit itse vaikuttaa!

 • Rajaton Viestituki: Olen tavoitettavissasi sähköpostilla ja WhatsAppilla koko kurssin ajan. Arkisin pyrin vastaamaan viesteihin samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä.

 • Facebook-ryhmä: Täällä saat lisäbuustia matkallesi, voit keskustella eri teemoista ja esittää kysymyksiä.  Täällä saat lisäbuustia matkallesi, voit keskustella eri teemoista ja esittää kysymyksiä. 

Erikoisbonukset

 1. Rentouttava hengitysharjoitus: Tämä ihana harjoitus auttaa laskemaan kortisolitasoa ja luomaan rentoutta sekä kehoon että mieleen. Tämä on täsmätyökalu, jonka avulla voit huolehtia siitä, että kortisoli ei pääse nousemaan liiaksi ja stressi ottamaan valtaa. Voit tehdä sen milloin vain, vaikka kiireisen työpäivän keskellä.

 2. Aktivoi leAmpeästi vagushermo ja rentoudu: Vagushermo on palautumishermostomme eli parasympaattisen hermoston pääkatkaisin. Tässä harjoituksessa opit aktivoimaan vagushermon ja parasympaattisen hermoston niin, että valmistelet kehosi ja mielesi unille.

 3. Lymfanesteen kiertoa aktivoiva, ai neenvaihduntaa parantava ja kehon jumeja purkava joogaharjoitus: Pitkään koholla ollut kortisolitaso kuormittaa kehoa monin tavoin. Lymfanesteen kierto on voinut hidastua, kuona-aineiden poistuminen heikentyä, kehoon on kertynyt nestettä ja aineenvaihdunta on hidastunut. Lisäksi esimerkiksi hartioihin ja alaselkään on voinut tulla kiristyneistä lihaksista ja kuivuneesta faskiakudoksesta johtuvia kipuja.

  Tämä lempeä joogaharjoitus aktivoi lymfakierron, edistää kuona-aineiden poistumista ja parantaa  aineenvaihduntaa. Voit huomata, että yhtäkkiä rasva alkaakin palaa, kun kehon stressitaso laskee ja aineenvaihdunta tehostuu. Lisäksi voit saada helpotusta moniin kiputiloihin, jotka ovat johtuneet jumissa olevista lihaksista. Nukkuminen helpottuu, kun kehossa on hyvä olo eiväkä kivut vaivaa. Et tarvitse tähän harjoitukseen aiempaa kokemusta joogasta, ja harjoitus sopii kaiken tasoisille. Ohjaan harjoituksessa liikkeistä useita eri variaatioita, niin löydät varmasti itsellesi sopivan tavan.

 4. Päätösbrunssi: Kurssin päätteeksi sinulla on tilaisuus osallistua ihanalle brunssille tunnelmallisessa Håkans Cafessa, historiallisen Hakunilan kartanon pehtoorintalossa ja keskustella kurssin aikana heränneistä teemoista yhdessä samassa tilanteessa olevien naisten kanssa.  

Kurssin sisältö

Kurssin hintaKurssin normaalihinta on 297 €, mutta nyt juhannusviikon ajan saat sen -21 % alennuksella hintaan 234 euroa! Halutessasi voit maksaa sen myös kolmessa korottamassa erässä, eli pääset mukaan vain 78 eurolla!

Ilmoittaudu nyt ja varaa paikkasi Nuku hyvin, elä täysillä -verkkovalmennuksessa. Tämä on investointi hyvinvointiisi ja onnellisuuteesi. Älä anna hormonien hallita elämääsi – ota ohjat omiin käsiisi ja löydä uusi, energinen itsesi!

Aloita Matkasi Kohti Parempaa Unta Sekä Lisääntynyttä Iloa ja Elinvoimaa!

Jos haluat maksaa kurssin osissa, liity mukaan alta

Liisa Korhonen

Holistinen SCFA-univalmentaja
Hengitysvalmentaja
Neuropsykiatrinen valmentaja
Gravity Yoga -opettaja
Naurujoogaopettaja
Erityisopettaja

John Smith

Developer

Highly Recommended Course. Easy to Understand, Informative, Very Well Organized. The Course is Full of Practical and Valuable for Anyone who wants to Enhance their Skills. Really Enjoyed it. Thank you!!

Course Pricing