Haluatko helpottaa stressiä ja
voida paremmin?

Jos vastasit kyllä, tilaa sivun alalaidasta helppolukuinen työkirja
Hengitä itsellesi hyvä olo, joka pitää sisällään hyödyllistä tietoa hengityksen yhteydestä hyvinvointiin. Saat myös kolme lyhyttä ja helppoa hengitysharjoitusta, joilla voit lievittää stressiä, säädellä vireystilaasi ja lisätä hyvää oloa.

Työkirjassa on seuraavat hengitysharjoitukset:

1. harjoitus piristää aamulla ja toimii terveellisenä kahvinkorvikkeena iltapäivällä.

2. harjoitus toimii mikrotaukona ja katkaisee stressipiikin. Se tukee myös ruoansulatusta ja sopii siten hyvin osaksi lounastaukoa. Voit tehdä sen aina, kun kaipaat rentoutumista.  

3. harjoitus auttaa laskemaan kierrokset illalla ja tukee luonnollista nukahtamista.

Hei! Olen Liisa Korhonen, erityisopettaja ja joogaopettaja sekä hengitys- ja univalmentaja. Himalajan vuoristo on minulle tärkeä osittain siksi, että olen asunut Nepalissa. Nauru taas tulee siitä, että ilo ja nauru ovat minulle elämän suola, ja vaadin niitä tietoisesti. Niinpä yritykseni nimi on Himalajan Nauru.

Minulla on omakohtainen kokemus hengitysharjoitusten positiivisista vaikutuksista. Ja nimenomaan luonnollisen hengityksen terveyttä edistävistä vaikutuksista. Moni meistä nimittäin hengittää epäluonnollisella tavalla. Olin itsekin hengittänyt vuosia tai jopa vuosikymmeniä "väärin". Tämä epäluonnollinen hengitystekniikka oli yksi ylläpitävä tekijä 31 vuotta kestäneessä unettomuudessa. 

Kun korjasin hengitystekniikkani luonnolliseksi ja opin säätelemään vireystilaani erilaisten lyhyiden hengitysharjoitusten avulla, aloin suureksi hämmästyksekseni nukkua!
 
Hengitysharjoitukset ovat siis mullistaneet elämäni, ja nykyään olenkin hengitys- ja univalmentaja. Olen vakuuttunut hengitysharjoitusten voimallisuudesta sekä oman kokemukseni että tutkimustiedon perusteella, ja nyt haluan opettaa helppoja harjoituksia myös muille.

Hengitä itsellesi hyvä olo -työkirjassa kerron hieman perustietoa luonnollisesta hengityksestä. Lisäksi opetan siin' kolme helppoa ja lyhyttä harjoitusta, jotka voit tehdä missä ja milloin vain. Näiden avulla pääset tutustumaan siihen, miten hengityksen avulla voi jo muuttamassa minuutissa vaikuttaa omaan olotilaan. Työkirjassa on myös tilaa omille muistiinpanoillesi.


Tilaamalla työkirjan liityt Himalajan Naurun sähköpostilistalle. Lähetän listalla oleville viikoittain Himalajan Naurun hyvinvointiviestin, joka sisältää vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Vinkit sisältävät hengitysharjoituksia, luonnonmukaisia keinoja tukea unta sekä liikkuvuutta parantavaa Gravity Yogaa. 

Antamalla tietosi hyväksyt samalla: tietosuojaselosteen.