GRAVITY YOGAN YKSITYISTUNTI

Haluatko parantaa notkeuttasi? Kaipaatko helpotusta kipeille lihaksille? Tai haluatko parantaa isojen nivelten liikeratoja? Miltä tuntuisi, jos kengännauhojen solmiminen ja ylähyllylle kurottaminen kävisi helposti? Tai liikkuessa ketteryytesi ja voimantuottosi olisi parempi?

Gravity Yoga on ainutlaatuinen joogamuoto, joka on kehitetty Yoga Teachers Collegessa huippu-urheilijoiden valmentajien ja fysioterapeuttien kanssa. Joogan perinteisiä venytyksiä on muokattu uusimman neurotieteellisen tutkimustiedon pohjalta niin, että ne ovat anatomisesti turvallisia ja kehittävät notkeutta nopeasti.

Tiesitkö, että iän myötä lihassäikeet lyhentyvät ja niitä ympäröivä faskiakudos voi jämähtää väärään asentoon? Gravity Yogan venytykset venyttävät lihassäikeitä alkuperäiseen pituuteensa ja palauttavat jähmeän faskiakudoksen oikeaan muotoonsa. Tämän seurauksena aineenvaihdunta voi parantua, kivut helpottaa ja kireistä lihaksista johtuvat virheasennot korjaantua. Lisäksi harjoitus poistaa hermostoon kerääntynyttä stressiä ja voi auttaa nukkumaan paremmin.

 Yksittäinen tunti 45 minuuttia 90 euroa, 90 min 150 euroa. Tämän jälkeen suosittelen 3-5 kerran kokonaisuutta, jossa tunnin hinta on edullisempi ja pääset tustumaan harjoituksiin monipuolisemmin sekä huomaat selvän eron liikkuvuudessa. 3 x 75 minuttia on 360 euroa ja 5 x 75 minuuttia on 550 euroa.

Voit myös valita kuukauden valmennuspaketin, missä saat kaksi tapaamista (ennen ja jälkeen), video-ohjeita harjoituksiin sekä rajattoman viestituen. Videoiden avulla teet itsenäisesti 3 kertaa viikossa 15 minuutin harjoituksen silloin ja siellä, missä se sopii sinulle parhaiten. Lisäksi saat selkeän kirjallisen oppaan ravintoaineista, jotka tukevat liikkuvuuden kehittymistä. Voit tukea liikkuvuusharjoittelua herkullisten ruokien tai halutessasis lisäravinteiden avulla. Teemme liikkuvuusmittaukset ennen valmennuksen aloitusta ja sen jälkeen, niin näet selvästi, miten paljon liikkuvuutesi on kehittynyt harjoittelun myötä. Kuukaudessa huomaat, miten isojen nivelten liikeradat tulevat laajemmiksi, olo kehossa muuttuu miellyttävämmäksi ja arkiaskareet kuten kyykistyminen, kengännauhojen solmiminen ja kurottelu ylös sujuvat helpommin. Valmennuspaketin hinta on 399 €, ja voit aina halutessasi kysyä lisätietoa sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Ota yhteyttä täältä.


NAURUJOOGA

Muistatko, miltä lapsena tuntui nauraa vatsa kippurassa? Milloin sinä nauroit viimeksi oikein kunnolla?

Naurujooga on intialaisen lääkäri Madan Katarian kehittämä ryhmäharjoitus, joka lievittää stressiä, parantaa ryhmähenkeä ja vapauttaa luonnollisen ilon. Se ei perustu vitseihin tai huumorintajuun vaan mm. hengityksen, helppoihin liikkeisiin, ryhmädynamiikkaan ja peilisoluihin. Itse asiassa naurujooga on tietoisesti aloitettua naurua, ja naurulihas vahvistuu harjoittelemalla.

Naurujoogaa on tutkittu myös tieteellisesti. Sen hyötyjä ovat mm.
- rentouttaa kehoa ja mieltä
- vahvistaa hengityselimiä
- vähentää stressihormoni kortisolia
- vapauttaa luovuutta
- lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja parantaa ryhmähenkeä
- saa kehon tuottamaan mielihyvähormoneja
- parantaa vastustuskykyä
- parantaa mielialaa

Naurujooga sopii mm.
- työpaikan virkistyspäivään
- yrityksiin lisäämään luovuutta ja edistämään uusien ideoiden kehittämistä
- hauskaksi numeroksi polttareihin
- pikkujoulujen ohjelmanumeroksi
- harrastusporukoille
- syntymäpäivien ja muiden juhlapäivien ikimuistoiseksi ohjelmanumeroksi

Ryhmän minimikoko on 5 osallistujaa. Hinta alkaen 250 €. Pyydä tarjous täältä.HENGITYSVALMENNUS

Tiesitkö, että valtaosa aikuisista hengittää epäluonnollisella tavalla? Tämä epäluonnollinen hengitystekniikka voi saada aikaan mm. päänsärkyä, ahdistusta, stressiä, nenän vuotamista ja univaikeuksia.

Hyvä uutinen on se, että jokainen voi oppia uudestaan hengittämään vapaasti ja kevyesti niin kuin lapsi. Tämä luonnollinen hengitys lievittää stressiä, parantaa ruoansulatusta ja helpottaa nukahtamista. Lisäksi se parantaa jokaisen solun hapensaantia, joten se kohentaa terveyttä ja hyvinvointia monipuolisesti.

Yksilöllisessä hengitysvalmennuksessa selvitämme hengitystiheytesi (valtaosa nuorista ja aikuisista hengittää liian nopeasti). Halutessasi voimme myös selvittää, miten hyvin elimistösi kestää hiilidioksidia. Tämä antaa tietoa siitä, kuinka kuormittunut hermostosi on. Tämän jälkeen laadimme sinulle räätälöidyn hengitysohjelman.

Voit opetella esimerkiksi vahvistamaan keuhkojasi ja palleaasi, opetella hengityslihasten koordinoimista tai opetella tasapainottamaan ja rauhoittamaan hermostosi. Tutkimusten mukaan nimittäin hengitys on nopein keino vaikuttaa autonomisen hermoston tilaan ja kehon fysiologiaan. Halutessasi ohjaan sinua hengityksenpidätysharjoituksiin, jotka parantavat elimistösi hiilidioksidinsietokykyä ja purkavat hermoston kuormitusta.

Valmennus voi tapahtua joko kasvotusten Vantaalla tai etänä Zoomin kautta.

Yksittäinen tunti 45 minuuttia 90 €, 90 minuuttia 150 €. Suosittelen 3-5 kerran sarjaa, niin saat selvemmän käsityksen siitä, miten hengitysharjoitukset vaikuttavat kehoosi ja mieleesi sekä monipuolisia harjoituksia. 3 x 75 min 360 euroa, 5 x 75 min 550 euroa.

Saatavilla myös kuukauden harjoituspaketti, joka sisältää kaksi tapaamista (ennen ja jälkeen), video-ohjeet harjoituksiin sekä rajattoman viestituen, 399 €. Kysy tarkemmat tiedot kuukauden valmennuksesta täältä.

UNIVALMENNUS

Oletko kamppaillut unettomuuden kanssa jo pitkään? Oletko kyllästynyt ohjeisiin: "viilennä makuuhuonetta ja satsaa laadukkaisiin vuodevaatteisiin" ?

Uskon, että olet jo perehtynyt unihygieniaan ja kokeillut kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä. Elämäntavoilla on iso merkitys hyvän unen kannalta. Mutta usein univaikeuksien taustalta löytyy rajoittavia uskomuksia, pelkoja, kehää kiertäviä ajatuksia, elämää supistavia toimintatapoja ja jokin stressitilaa ylläpitävä tekijä. Näitä voi olla hyvin vaikea muuttaa yksin.

Univalmennuksessa paneudumme yhdessä sinun yksilölliseen ja ainutlaatuiseen tilanteeseesi. Pyydän jokaista asiakasta täyttämään aloituskyselyn, mistä saan käsityksen hänen tilantestaan. Joskus apu löytyy konkreettisista muutoksista. Hyvin usein tilanne on kuitenkin sellainen, että empaattisena rinnallakulkijana mutta ulkopuolisena tarkkailijana voin auttaa sinua tulemaan tietoiseksi asioista, jotka pitävät yllä unettomuutta.

Tämän jälkeen lähdemme purkamaan unettomuutta ylläpitäviä tekijöitä. Työstämme ajatuksia ja uskomusmalleja, puramme vahingollisia ajatuskehiä. Joskus voit myös saada kotitehtäviä, joissa sinun tehtävänäsi on kokeilla uusia toimintatapoja ja kyseenalaistaa vanhoja uskomuksia.

Jokainen valmennus on erilainen. Se voi pitää sisällään esim. rentoutustekniikoita, ajatusten työstämistä, konkreettisia muutoksia, kirjoitustehtäviä ja meditaatioita. Valmennus voidaan toteuttaa joko kasvotusten Vantaalla tai etänä Zoomin kautta.

Saatavilla myös kuukauden valmennuspaketti. Pyydä lisätietoja valmennuspaketista täältä.